F.I.G.H.T.

F. I. G. H. T. staat voor Fanatic International Gathering of Historical talents. Het is de zwaardvecht- en stuntschool van House of Wax Entertainment.

In veel shows en evenementen die we hebben gedaan, kwamen steeds meer vechtscène’s voor. We vonden het tijd dat serieus te gaan aanpakken. Het begon met een groep vrienden, waarvan een aantal het zwaardvechten al bestudeerden, die elke week samen kwamen in het bos. Zo werden er lessen opgezet waarin de technieken bestudeerd, en aangeleerd werden. Dit trok steeds meer geïnteresseerden vanuit House of Wax Entertainment én  daarbuiten. We moesten dit dus niet alleen serieus, maar ook professioneel gaan aanpakken. We zochten een zaal, bedachten een naam en ontwikkelde professionele lessen. Docenten werden getraind en geschoold om les te kunnen geven, en zo is  F. I. G. H. T. ontstaan. F. I. G. H. T. is in de jaren erg gegroeid in zijn aanpak en professionaliteit. De zwaardvecht school is aangesloten bij de H.E.M.A. bond (Historic European Martial Arts). Ook maakt en heuse Cavalerie onderdeel uit van F.I.G.H.T. Over de Cavalerie vindt u informatie in het blok onder deze tekst.

F. I. G. H. T. is een volwaardig onderdeel van House of Wax Entertainment, en valt onder de verantwoordelijkheid van het stichtingsbestuur. Daarnaast hebben we aan het hoofd van F.I.G.H.T. een aantal zeer gekwalificeerde docenten staan, die  aanspreekpunt en leidinggevenden zijn. Zij ontwikkelen de lessen en voeren deze uit tijdens de wekelijkse trainingen. 

Proeflessen:
Gratis proefles

Maandelijks tarief:
€ 23,50

Minimumleeftijd:
12

Locaties & Tijden:
Breda
Woensdag: 19.00 – 21.00 Reguliere les
Woensdag: 21.00 – 23.00 Eigen invulling
Ontmoetingscentrum De Vlieren, Monseigneur Nolensplein 1, 4812JC

Contact:
Website: www.houseofwaxentertainment.com/fight
Mail: fight@houseofwaxentertainment.nl
Facebook: www.facebook.com/fight.fanclub