,

Algemene Leden Vergadering HEMA-Bond Nederland 24 maart

De volgende Algemene Leden Vergadering van de H.E.M.A.-Bond Nederland wordt gehouden op zondag 24 maart. De voorjaarsvergadering is het moment waarop het bestuur terugblikt op het afgelopen jaar en (financiële) verantwoording aflegt.

De ALV start om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) en eindigt uiterlijk om 18.00 uur. Ditmaal zijn we met de ALV welkom bij onze nieuwste aangesloten club: HSSV Ludolph van Ceulen in het Lipsius gebouw van de Universiteit Leiden, Cleveringaplaats 1 2311 BD te Leiden. Het Lipsius gebouw is op ca. 10 minuten lopen vanaf het station Leiden Centraal. Betaald parkeren kan bij het parkeerterrein Haagweg. Het Lipsius gebouw is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken vanaf de locatie van de jurytraining, waar het wel gratis parkeren is.

Op de facebook pagina zal nog de nodige aandacht worden gegeven aan deze bijeenkomst.

Agenda en overige vergaderstukken zijn uiterlijk een week van tevoren te vinden op deze website.

Voorafgaand aan de ALV wordt door HVN een jury-en spartraining  georganiseerd voor het aankomende toernooi van het NHK. Deze 2 evenementen sluiten goed op elkaar aan! De jury- en spartraining is voor iedereen toegankelijk en de uitgelezen manier voor juryleden, vechters en coaches om nog een extra keer te trainen voor het NHK van 13 april.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.