Vacatures Commissies

De H.E.M.A.-bond zoekt jou!

Commissie Historische Bronnen

De commissie historische bronnen is op zoek naar twee enthousiaste nieuwe leden. De commissie houdt zich bezig met het bevorderen van historisch onderzoek naar krijgskunstige onderwerpen, contacten leggen met de academische wereld en het organiseren van evenementen waarbij ons krijgskunstenerfgoed aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Binnen de commissie kiest ieder lid een bepaalde gebied of activiteit om zich op te richten, zodat leden tot op zekere hoogte zelf kunnen bepalen hoeveel tijd ze erin steken. We vergaderen maandelijks, om elkaar van onze vorderingen op de hoogte te houden. Ben je geïnteresseerd in de historische kant van onze vechtsport en heb je zin om je in te zetten op één van de voornoemde gebieden? Stuur dan een mail naar historischebronnen@hemabond.nl

  • Commissielid (2x): Individueel of gezamenlijk werken aan de doelen van de commissie. Als commissielid zet je je voor het huidige jaar in om je toegewezen taken zo goed mogelijk uit te voeren.


Communicatie Commissie

Ook de Communicatie Commissie is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. De commissie houdt zich vooral bezig met het in de spotlight zetten van alles wat er binnen H.E.M.A. gebeurd in Nederland.
Hierbij maken wij veel gebruik van social media zoals Facebook, Tumblr en YouTube en in de vorm van interviews, vlogs, korte verslagen van evenementen en H.E.M.A. gerelateerde gebeurtenissen.

Wat wij zoeken zijn de creatievelingen van H.E.M.A. Nederland! De journalisten, fotograven, de photoshop wizkids, de illustrators en website specialisten. Mensen die het onderste uit de kan willen halen en overal bovenop willen zitten om H.E.M.A. zo goed mogelijk in beeld te brengen. Binnen de commissie heeft elk lid zijn eigen specialiteit, maar wordt er ook samen gebrainstormd via oa Facebook; ruimte zat voor creatieve inbreng!
Lijkt het je leuk, of heb je meer vragen, stuur dan een mailtje naar communicatie@hemabond.nl

  • Commissielid (2x): Individueel of gezamenlijk werken aan de doelen van de commissie. Als commissielid zet je je voor het huidige jaar in om je toegewezen taken zo goed mogelijk uit te voeren.


Arbitrage Commissie

De arbitragecommissie is een belangrijk onderdeel van de Bond. Onze sport groeit en evolueert. Er sluiten zich steeds meer leden aan bij onze scholen en het niveau van onze vechters groeit met de dag. In eigen land worden elk jaar meer toernooien georganiseerd en besluiten meer leden om zich in te schrijven voor toernooien in binnen- en buitenland als vechter of als jurylid. Niet in ieder lid schuilt een toernooivechter. Een scheidsrechter of jurylid is echter net zo belangrijk voor een toernooi als de vechters; geen toernooi kan zonder!

De arbitragecommissie van de bond heeft als doel het vergroten van de kwaliteit en kwantiteit van de arbitrage. Wij zoeken leden die met enthousiasme en toewijding zich willen inzetten om dit en andere doelen van de arbitragecommissie te bereiken. Denk je graag mee over de arbitrage, de regelsets en hoe we meer vrijwilligers enthousiast kunnen maken zich in te zetten als scheidsrechter en jurylid? Wil je meewerken aan het opzetten van jurytrainingen en het vergroten van het imago van en het respect voor de arbitrage? Reageer dan snel via info@hemabond.nl op een van de onderstaande vacatures.

  • Voorzitter: Stuurt de commissie aan en is verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen. Wijst taken aan voor commissieleden.

  • Commissielid (4x): Individueel of gezamenlijk werken aan de doelen van de commissie. Als commissielid zet je je voor het huidige jaar in om je toegewezen taken zo goed mogelijk uit te voeren.

 


Foto door Hans Splinter.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.